Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : John

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-396-3830777

WhatsApp : +86015138140011

Free call
Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd.

Έλεγχος διεργασίας, αξιόπιστη ποιότητα, απαίτηση Satisfation, συνεχής βελτίωση

  • Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: RSIN Αριθμός Υπαλλήλων: 280~310
Ετήσιες πωλήσεις: 19000000-21000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 10% - 20%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η βοηθητική Co. σωρών σωλήνων Xinchuangye Zhumadian, ΕΠΕ είναι υποκατάστημα πυρήνων της κόκκινης ομάδας Zhongyuan αστεριών, μια βασική επιχείρηση έλξης επένδυσης της κυβέρνησης περιοχής Yicheng, και μια βασική υποστήριξη εισάγεται της προηγμένης κατασκευής στην επαρχία Henan. Τα κύρια προϊόντα του είναι αυτοκίνητα μέρη όπως οι πλήμνες ροδών και τα τύμπανα φρένων για το φορτηγό & το SMI-ρυμουλκό.

Στη βάση της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης, η εστίαση ομάδων στον τομέα των αυτοκίνητων μερών όπως οι πλήμνες ροδών, τα τύμπανα φρένων και οι δίσκοι φρένων. Με μια επαγγελματική υψηλής ποιότητας νέα ομάδα Ε&Α, μια υψηλού επιπέδου επένδυση επιστημονικής έρευνας, ένα αποδοτικό σύστημα διαχείρισης Ε&Α, και μια ισχυρή εξέδρα παραγωγής & έρευνας, η ομάδα αφιερώνεται στην κάλυψη των απαιτήσεων πελατών ′. Συνεχίζουν το σύστημα μάρκετινγκ και το σύστημα διαχείρισης παραγωγής, έτσι ώστε η επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα και να γίνει ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία μερών αυτοκινήτου. Με την πλήρη μονάδα παραγωγής, τις προηγμένες εξεταστικές μεθόδους και την ώριμη τεχνολογία παραγωγής, η επιχείρηση έχει καθιερώσει ένα πλήρες σύστημα εξασφάλισης ποιότητας για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα ποιότητας των προϊόντων.

 

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2007, η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή περισσότερο από 120, 000 τετραγωνικά μέτρα, έχει 248 υπαλλήλους και 459 σύνολα εξοπλισμών. Περισσότερα από 260 πρότυπα καλύπτονται από τους τέσσερις τύπους μερών αυτοκινήτου. Εμμένοντας στην έννοια «της παραγωγής των καλύτερων τυμπάνων φρένων ροδών στην Κίνα», παίρνουν το προβάδισμα στην υιοθέτηση του προηγμένου σιδήρου βάσισαν την ντυμένη τεχνολογία άμμου στη βιομηχανία μερών αυτοκινήτου. Το ποσοστό προσόντων ρίψης έχει φθάσει στο κύριο επίπεδο στην εγχώρια αγορά και αυτός τους κέρδισε μια καλή φήμη. Η μεγάλη σημαντική ανακάλυψη έχει γίνει σε πολλούς δείκτες του τυμπάνου φρένων μετά από να αντικαταστήσει το φαιό σίδηρο πρώτης ύλης με το vermicular χυτοσίδηρο. Τώρα τα προϊόντα πωλούν καλά σε όλη τη χώρα. Οι κύριοι πελάτες είναι Shandong Qingte, Guangzhou Teide, Shandong Shenli, Shandong Jinsheng, αυτοκίνητο Valin, Guangdong Fuhe, Yonglitai, Zhengzhou Anlian, Anhui Tianchi και άλλοι γνωστοί εσωτερικοί φορέας και κατασκευαστές αξόνων. Τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία στις batch, και επίσης κερδισμένη καλή φήμη στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Κίνα Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Fairs

Κίνα Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

john@zmdxcy.cn
+86015138140011
15138140011